Sekretari i Përgjithshëm i PS, Damian Gjiknuri i bën thirrje organeve të drejtësisë që të vënë para përgjrgjësisë urdhëruesin e varsjeve të 21 janarit.

“Në dritën e fakteve të reja të bëra publike në media, 12-vjetori i vrasjes së katër qytetarëve të pafajshëm Hekuran Deda, Ziver Veizi, Faik Myrtaj dhe Aleks Nika është një kambanë që bie për organet e drejtësisë. Nuk ka më kohë për të humbur! Organet ligjzbatuese duhet të zbardhin plotësisht dhe të vënë para përgjegjësisë ligjore sa më shpejt jo vetëm ekzekutorët por edhe urdhëruesit e këtyre vrasjeve.

Çdo ditë e humbur pa zbuluar e ndëshkuar autorët e urdhëruesit është një barrë e rëndë në kurrizin e atyre organeve të drejtësisë që për mision kanë dhënien fund të pandëshkueshmërisë”, shkruan Gjiknuri.