Të ëndërrosh për tradhtinë është një nga ëndrrat më të paharrueshme, pavarësisht nëse jeni ju që tradhton apo që po tradhtohet. Shpesh, ëndrra të tilla sjellin dyshime në marrëdhënie ose tashmë dyshoni për diçka, kështu që ajo transferohet nga ëndërra në realitet. Por në disa raste, një ëndërr për tradhtinë bashkëshortore nuk ka të bëjë me vetë tradhtinë bashkëshortore, por ka një kuptim simbolik.

Ka disa mënyra për të interpretuar një ëndërr të tillë dhe kuptimi i saj ndryshon në varësi të situatës që keni ëndërruar. Një ëndërr për tradhtinë bashkëshortore nuk është aspak e këndshme dhe është një nga ëndrrat më të vështira që mund të keni. Ja çfarë po ju thotë vetëdija juaj me një ëndërr për tradhëti.

Çfarë do të thotë të ëndërrosh për partnerin që tradhton. Nëse keni ëndërruar që partneri juaj ju ka tradhtuar, kjo lloj ëndrre zakonisht lidhet me ngjarje reale. Kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht se partneri juaj po ju tradhton, por se ju nuk i besoni partnerit tuaj dhe qëllimeve të tij.

Nëse në ëndërr e keni kapur partnerin duke tradhtuar, kjo mund të lërë vërtet pasoja të qëndrueshme për marrëdhënien, sepse skena të tilla duken shumë realiste. Një ëndërr e tillë mund të jetë realizimi i frikës suaj. Nga ana tjetër, nëse keni qenë të pabesë ndaj partnerit tuaj, ndërgjegjja fajtore shfaqet në këtë mënyrë përmes nënndërgjegjes.
Është më mirë të bisedoni sinqerisht me partnerin tuaj dhe t’i tregoni atij se çfarë ju shqetëson. Mos shkoni me supozimin se partneri juaj duhet t’ju ketë tradhtuar sepse ëndërrimi nuk është dëshmi e tradhtisë. Flisni hapur dhe shikoni se cili do të jetë reagimi i partnerit tuaj.

Nëse vërtet nuk ka asnjë arsye të vetme pse partneri juaj po ju tradhton dhe ai e mohon atë, nuk ju mbetet gjë tjetër veçse t’i besoni atij dhe të punoni me veten dhe ndjenjat tuaja të pabaza të xhelozisë dhe dyshimit.

Të ëndërroni se jeni ju ai që tradhton partnerin tuaj

Në përgjithësi, të ëndërrosh për mashtrim ka interpretime negative. Dhe nëse ëndërroni se jeni ai që është shkelës i kurorës, kjo mund të nënkuptojë dy gjëra.

E para është se dikur në të kaluarën keni mashtruar dikë, jo në kuptimin e tradhtisë bashkëshortore, por keni shkelur ligjin, ose keni bërë ndonjë veprim të pamoralshëm, në kuptimin që i vjedhur paratë dikujt. Të shohësh një ëndërr të tillë do të thotë që mashtrimi së shpejti do të shpërblehet.

Një interpretim tjetër i një ëndrre në të cilën po tradhtoni partnerin tuaj do të thotë që aktualisht jeni i mërzitur në marrëdhënien tuaj. Asgjë interesante nuk po ndodh prej disa kohësh, marrëdhënia nuk po përparon dhe nuk e dini saktësisht se ku po shkon lidhja juaj.

Të shohësh në ëndërr tradhtinë do të thotë që dëshiron të përmirësosh disi atë marrëdhënie të mërzitshme. E cila, sigurisht, nuk do të thotë se duhet ta tradhtoni partnerin, por duhet të përpiqeni të futni një dinamikë të re. Gjeni një hobi të përbashkët, udhëtoni diku, provoni gjëra të reja në marrëdhënien seksuale dhe flisni së bashku për qëllimet dhe pritshmëritë tuaja në një marrëdhënie.

Dijeni që të ndjeheni të mërzitur në një lidhje nuk do të thotë që duhet t’i jepni fund asaj, por përkundrazi të përpiqeni ta përmirësoni marrëdhënien. Nëse edhe pas kësaj asgjë nuk funksionon dhe lidhja nuk është ende e kënaqshme, vetëm atëherë është koha për t’u ndarë.