Në mënyrë të ngjashme, disa shenja të zodiakut nuk priren t’i marrin seriozisht marrëdhëniet, gjë që shpesh i bën ata të lëndojnë partnerët e tyre. Në disa rrethana, këta individë ua bëjnë të njohura partnerëve kërkesat e tyre dhe qëllimet e marrëdhënies, duke e bërë më të thjeshtë komunikimin mes tyre. Megjithatë, kur këto shenja të zodiakut vërejnë se partneri i tyre fillon të interesohet për to, ata shpesh e bëjnë fantazmë personin tjetër. Njihni me 4 shenja e zodiakut që nuk i marrin seriozisht lidhjet.

Dashi nuk ka gjasa që fillimisht të jetë në kërkim të një lidhjeje të përkushtuar. Edhe kur fillojnë një lidhje, ndjenja e tyre e aventurës hyn, gjë që rezulton në argëtimin me partnerin. Ata kanë më pak gjasa të krijojnë një lidhje të qëndrueshme dhe nuk janë vërtet të gatshëm për ndonjë gjë kuptimplotë. Për ta, lidhja ka të bëjë me të paturit e një jete intime të mrekullueshme, udhëtime dhe përpjekje të gjërave të reja së bashku.

Binjakët janë një flutur e vërtetë shoqërore që është kurioze për çdo individ të vetëm në botë. Edhe kur nisin takimet për herë të parë, ata janë të preokupuar me dhjetë aktivitete të tjera përveç marrëdhënies së tyre. Takimet e rastësishme janë një mundësi për ta, sepse ata preferojnë të jenë gjithmonë gati për çdo gjë të re për t’u eksploruar dhe shpesh mërziten me partnerin e tyre. Ata gjithmonë kanë nevojë për diçka për t’i mbajtur të zënë dhe të interesuar.

Të gjithë ata që bien në kontakt me një Peshore do të përjetojnë shpesh ngrohtësinë dhe lojën e tyre. Ata zgjedhin takime të rastësishme sepse u pëlqejnë komponentët e këndshëm dhe të lehtë të ndërveprimit shoqëror. Ata marrin kohën e tyre për t’u përkushtuar plotësisht në një marrëdhënie dhe i shohin marrëdhëniet afatshkurtra si të fuqishme dhe të vlefshme. Gjetja e një lidhjeje me dikë nuk është e vështirë për ta për shkak të karizmës së tyre.

Shigjetarët janë mbështetës të takimeve të rastësishme pasi ata marrin kohën e tyre për t’u qetësuar me dikë në një lidhje. Këta individë kanë një frymë aventure dhe gjithmonë zgjedhin rrugën që do t’i lejojë ata të zbulojnë diçka të re dhe intriguese në jetën e tyre. Ata refuzojnë të kënaqen me gjërat e zakonshme. Siç kërkojnë impulset e tyre, ata duhet të kërkojnë takime dhe arratisje të reja. Ata duan t’i mbajnë gjërat joformale dhe të lehta me partnerin e tyre, sepse nuk reagojnë mirë ndaj kufizimeve dhe detyrimeve.