Ata do të duhet t’i kushtojnë vëmendje të veçantë portofolit të tyre dhe javët në vijim do të jenë sfiduese për këto shenja.

Dashi

Në muajin e ardhshëm, Dashi do të ndiejë se shumë gjëra janë jashtë kontrollit të tyre. Ai do të varet nga të tjerët më shumë se zakonisht, gjë që nuk do t’i përshtatet mirë kësaj shenje të pavarur. Për shkak të vrullësisë dhe gjuhës së shpejtë, ata do të hyjnë në konflikt me partnerët dhe bashkëpunëtorët e tyre të biznesit dhe për këtë mund të gjenden në një situatë që të pushohen papritur nga puna. Përveç kësaj, ata do të shpërdorojnë para dhe do të veprojnë sikur nuk ka të nesërme. Ata do të shpenzojnë më shumë se sa kanë dhe mund të përfundojnë në borxhe.

Bricjapi

Bricjapët përndryshe gjithmonë racionalë do bëhen të pamatur kur bëhet fjalë për financat në janar. Ajo që do t’i zhgënjejë më shumë është se do të përpiqen vazhdimisht të fitojnë më shumë, por nuk do t’ia dalin kurrë. Ata do të ndihen të mashtruar dhe të mashtruar dhe në mjedisin e biznesit mund të gjenden në konflikte që mund t’u kushtojnë shpërblime dhe ngritje. Ata do të japin përshtypjen e njerëzve agresivë, të vrullshëm, gjë që është atipike për ta.

Demi

Do keni aq shumë detyrime sa nuk do keni kohë për të pushuar, por gjithçka do jetë e kotë. Sapo të përfundoni një detyrë, do të vijnë përgjegjësi dhe detyrime të reja. Do të jeni nën stres të shtuar dhe disa borxhe të vjetra mund të kthehen. Nëse kanë shpenzuar shumë në muajt e kaluar, do ta ndiejnë tani dhe do t’u mungojnë paratë, gjë që do ta kenë të vështirë sepse u pëlqen një mënyrë jetese magjepsëse.