Moderatori Ronaldo Sharka, i cili është pjesë e Big Brother Vip Albania ka treguar sonte historinë e tij të dashurisë.

Gjatë bisedës me banorët e tjerë ai thotë se edhe pse është ndarë, ish e dashura ndjek në çdo hap të tijin në televizion.

“Unë njëherë kam dashuruar. Ajo goca ndjek çdo hap timin, është nga Vlora. Kisha dy vite që nuk e shihja dhe 3 ditë para se të hyja në BB VIP, e pashë në kafe. Ishte emocion i paparë”, tha ai.