Këngëtari i njohur, Luiz Ejlli e ka shprehur hapur dëshirën për të larguar nga shtëpia e “Big Brother Albania VIP 2”, dy ish-konkurrentet e “Për’puthen”, Mikelën dhe Efi.

Luiz e ka shprehur hapur dëshirën për të larguar nga shtëpia e “Big Brother Albania VIP 2”, dy ish-konkurrentet e “Për’puthen”, Mikelën dhe Efi.

“T’i nominosh ato me një që është i rrezikuar, për shembull me Arianën, prapë kanë mundësi të kalojnë. Kështu që nominoni ato, më nominoni dhe mua. Dal unë me ato në nominim”, u tha Luizi banorëve.

Efi dhe Mikela janë bërë pjesë e lojës si një konkurrent i vetëm.