Kryeministri Edi Rama ka treguar detaje nga takimi me presidentin Bajram Begaj duke thënë se diskutuan për një sërë çështjesh.

“Takimi i fillimvitit me kryetarin e shtetit për ta informuar mbi çështjet kryesore të këtij viti qeverisës, si edhe për të përgatitur mbledhjen e Këshillit të Sigurisë Kombëtare dhe ndryshimet e ambasadorëve në misionet tona diplomatike”, shkroi Rama.