Ujori

Sot Afërdita është në shenjën tuaj të zodiakut pasi lidhet me Marsin tek Binjakët. Energjia e Binjakëve rregullon pjesën e jetës suaj që lidhet me vetë-shprehjen dhe marrëdhëniet e përkushtuara brenda jetës suaj, madje edhe martesën. Ky është një shans për ju që të jeni të sinqertë për atë lloj marrëdhënieje që kërkoni në jetën tuaj dhe të hapni veten në një nivel më të madh angazhimi. Jupiteri tek Dashi po ju ndihmon të gjeni fjalët për të krijuar marrëdhënien tuaj të dëshiruar. Si një shenjë e zodiakut që i pëlqen t’i bëjë gjërat ndryshe, ndonjëherë thjesht për hir të saj, është në rregull të marrësh kohë për të reflektuar nëse kjo është me të vërtetë ajo që dëshiron. Ju nuk keni gjithmonë nevojë të merrni armët; ndonjëherë, mjafton të relaksoheni.

Demi

Urani është aktualisht në shenjën tuaj duke ju ndihmuar të kaloni ato struktura brenda jetës tuaj që tashmë i keni tejkaluar. Ky proces në zhvillim do t’ju ndihmojë të përqafoni më shumë nga dëshirat tuaja autentike. Sot, ndërsa Hëna e Luanit do të përmendë temat që lidhen me shtëpinë dhe fëmijërinë tuaj. Kjo është një mundësi për të praktikuar të vërtetën radikale dhe për të zbatuar kufijtë që janë bërë të rëndësishëm për ju. Marsi te Binjakët dhe Venusi te Ujori do të aktivizojnë aspekte të karrierës suaj dhe atë që vlerësoni, duke krijuar një mundësi për ju që të thelloni atë që doni. Mund t’ju duhet të merreni me diçka në shtëpi për t’i dhënë më shumë kohë pasionit dhe karrierës suaj, por ia vlen të punoni për të.

Shigjetari

Marsi te Binjakët ka aktivizuar tema rreth vendimeve që merrni në jetën tuaj romantike. Meqenëse u kthye në retrogradë në fund të tetorit, gjërat po ecnin ngadalë. Me Marsin që do të kthehet i drejtpërdrejtë në vetëm pak ditë, mund t’ju shtyjë të flisni për gjëra që po bëhen gjithnjë e më sfiduese. Vetëm për shkak se bëni një bisedë nuk do të thotë që gjithçka duhet të ndryshojë brenda natës. Ju mund të shprehni ndjenjat tuaja, edhe nëse vijnë nga pavendosmëria. Gjëja më e rëndësishme sot është të siguroheni që po përdorni muajt e fundit të reflektimit për të shprehur ndjenjat dhe këndvështrimin tuaj të evoluar në vend që të mendoni se duhet të ndiheni ashtu siç ndiheshit dikur. Koha ndryshon gjithçka, duke përfshirë atë se si ndiheni.