Bordi i Transparencës ka publikuar këtë të enjte vendimin e marrë në lidhje me tregtimin e karburanteve në vend. Çmimi i shitjes me pakicë për naftën do të jetë jo më shumë se 197 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 185 lekë/litri. Çmimi i naftës në pompë shënon një ulje 4 lekë për litër nga çmimi i vendosur së fundmi nga Bordi i Transparencës. Çmimi i shitjes me pakicë i benzinës do të jetë 189 lekë/litri, duke shënuar një ulje me 1 lek për litër. Ndërkohë që çmimi i shitjes me pakicë i gazit do të jetë 69 lekë/litri me pakicë dhe i shitjes me shumicë 57 lekë/litër për automjetet, duke qëndruar në të njëjtat nivele. Çmimi i gazoilit për peshkim është vendosur 103 lekë/litër, duke pësuar një ulje me 3 lekë për litër. Bordi bën me dije se çmimet e reja do të hyjnë në fuqi në datë 2 shkurt, ora 18.00, dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.