Armaldo ose sic e njohim të gjithë Maestro ka një plan të cilin do ta vendosë në zbatim të shtunën. Gjatë një bisede me Luizin, ai është shprehur seka vendosur ta bëjë lojën e tij më të fuqishme dhe se do ta ndryshojë totalisht.

“Do mbaj një qëndrim të shtunën që ta bëj lojën më të fuqishme. Ta bëj lojën më drithëruese, ta bëj lojën më kureshtare. Kupton çfarë po them. Këtë duhet ta bëj në prime. Edhe nëse do nominohem, prapë do ta them, do ta bëj”, ka thënë Maestro.

Kujtojmë se në nominim këtë javë janë Efi, Xhonatani dhe Luizi.