Ashtu si në protestën e së hënës, një numër i vogël qytetarësh, rreth 300-400 persona i janë përgjigjur thirrjes së Sali Berishës për t’u mbledhur para Kuvendit. Me thirrjet “Rama ik”, “Rama në burg” dhe “Demokraci” qëndrojnë para parlamentit ndërsa presin Sali Berishën.