Pique dhe partnerja e tij e re, Clara Chia janë filmuar të kapur për dore duke ecur nëpër rrugët e Barcelonës. Pique ka reaguar me të qeshura ndaj pyetjeve të gazetarëve ndërsa Clara përpiqej t’i fshihej kamerave.

Ajo pësoi një incident të vogël, pasi u përplas me një tabelë, megjithëse nuk pësoi asnjë dëmtim dhe vazhdoi të ecte.

Pas këtij momenti Pique nuk e mbante dot të qeshurën.