Ish-e dashura e zyrtarit të FBI që trazioi Tiranën, Alison Guerrero, pranon se është paguar për intervistën kundër Ramës dhënë për mediat në Tiranë.

Kjo gjë bëhet me dije nga ngë tuitter i saj, ndërsa Evi Kokalari thotë se ajo i ka kërkuar para edhe një mikeshës së saj, për të dhënë intervistë.

“Surprise, surprise!!
Një mikesha ime e medias i kerkoi intervistë Alison Guerrero, dhe pergjigje ishte “sa paguani?”

Mbas këtij komunikimi, Alison thotë sé është paguar nga media shqiptare për intervisten. (shih tëeet e saj me poshtë).

Ja u thashë që kjo nuk është stabël, por për më tepër, kur kerkon para për një intervistë, të kualifikon automatikisht në një nivel që me të drejtë as FBI, dhe as gjykata s’te merr seriozisht.

Dhe një detaj tjetër, medias Amerikane i kerkoj $10,000

Ja, kjo “fundosi” McGonigal sipas medias shqiptare”, shkruan Kokalari.