Ilir Meta është fotografuar në një prej kafeneve të Tiranës, teksa mban para gotën e rakisë dhe pjatën me gjizë.

Ai është përfshirë në fushatën zgjedhore, teksa mbështet kandidatët e “Foltores”.

Por fushata nuk shtyhet dot pa një gotë rakie para.

Se jo për gjë, por dhe harron situatën dëshpëruese në të cilën ndodhet opozita.