Për Sali Berishën duket se nuk janë ditët më të mira. Pas DASH, i cili i konsideronte qesharake akuzat e tij, ndërsa i rikujtonte sanksionet e Sekretarit të Shtetit për korrupsion të theksuar,

Al Jazzera i ka ‘dhuruar’ sot një kopertinë falas, por sërish për fatin e tij të keq, personazhi i zgjedhur nuk është i duhur. Sali Berisha shfaqet krah presidentit sirian Bashar Al Assad.

“Ose unë, ose kaos” – citohet Asad në kopertnën e Al Jazeera. Si për ironi, të shprehja i shkon për shtat edhe Sali Berishës, i cili nesër ka thirrur një protestë kombëtare, ndërsa gjykata pritet të shprehet për vulën dhe siglën e PD.