Dashuria është forca më e fuqishme në botë. Askush nuk mund ta mohojë këtë. Edhe ata që thonë se nuk kanë nevojë, e dëshirojnë fshehurazi. Ata thjesht nuk duan të zhgënjehen.

Po, në botën tonë ka njerëz që do të na respektojnë dhe njerëz që do të tradhtojnë besimin tonë. Midis këtyre njerëzve ka edhe disa njerëz shumë të ndjeshëm dhe shumë të sjellshëm, të cilët lëndohen lehtë dhe e konsiderojnë veten të padenjë për dashurinë, respektin dhe besimin e të tjerëve. Kjo është arsyeja pse ata kanë më shumë gjasa të qëndrojnë në marrëdhënie ku nuk kalojnë mirë dhe të lëndohen.

Cilat shenja ka të ngjarë t’i përkasin?

Demi

Demi është një nga shenjat më besnike. Ata e duan traditën dhe vështirë se i ndryshojnë zakonet e tyre. Ata madje mund të qëndrojnë në një lidhje, edhe pas tradhtisë. Dhe kjo sepse ata mendojnë se nuk janë të denjë për dashuri, respekt dhe besim. Ata duhet të punojnë shumë me veten për të fituar vetëbesim të lartë.

Gaforrja

Ata që lindin nën këtë plejadë janë zakonisht të orientuar drejt familjes dhe e duan shtëpinë. Ata janë të ndjeshëm, të prekshëm dhe me humor, ndërkohë që duan të kenë pranë tyre njerëz që i njohin mirë dhe i duan.

Kjo është edhe arsyeja që shpesh mendojnë se nuk e meritojnë dashurinë e të tjerëve. Realiteti i ashpër i “godet” dhe ata mendojnë se diçka nuk shkon me ta. Në fakt, nëse ata perceptojnë se të tjerët nuk ia kthejnë ose nuk e vlerësojnë dhe respektojnë atë që ndjejnë dhe bëjnë, atëherë ata shemben. Megjithatë, ata nuk do të ankohen lehtë për këtë, pasi mendojnë se kjo është ajo që duhet të bëjnë, se kjo është ajo që meritojnë.

Peshqit

Peshqit janë (së bashku me Gaforren) një nga shenjat më të ndjeshme dhe empatike. Ata i kuptojnë ndjenjat e të tjerëve dhe ndonjëherë zgjedhin të “udhëtojnë” me imagjinatën e tyre, për të ikur nga realiteti. Kur përjetojnë situata të vështira, priren të përvetësojnë gjithçka dhe ta mbajnë brenda. E gjithë kjo i bën ata të besojnë se nuk e meritojnë dashurinë dhe është më mirë të qëndrojnë në marrëdhënie të vështira sesa të jenë vetëm. Nëse ata arrijnë të ndajnë ndjenjat e tyre nga ato të të tjerëve, ata madje mund të jenë në gjendje të ndihen më të fortë.