Jo pak herë është aluduar nga ndjekësit për favorizim të Olta Gixharit nga produksioni në shtëpinë e “Big Brother VIP”.

Kjo pasi aktorja nuk është penalizuar për thyerjet e rregullave që ka bërë disa herë e më pas kanë qarkulluar fjalë se ajo ka patur ndikim në eleminimet e banorëve. Një gjë e tillë ndodhi me Efin e mesa duket ka ndodhur edhe me Kiarën.

Pak më parë në rrjetet sociale ka qarkulluar një video, ku padashur produksioni ka hapur audion e dhomës së rrëfimit që ndodhej Olta, ndërsa pamja po shfaqte vajzat në dhomën e rrëfimit.

Në audio dëgjohet dikush nga produksioni tek e pyet Oltën pas largimit të Kiarës nëse është e kënaqur. Kujtojmë se përsa i përket Efit, Olta e kishte shprehur disa herë nëpër shtëpi se do të donte që ajo të eleminohej, në mënyrë që loja e Luizit të dobësohej.

Dhe kështu ndodhi, Dea nxorri në nominim Luizin, Kiarën dhe Efin duke u larguar kjo e fundit edhe pse shumica e publikut dëshironin largimin e Kiarës.

https://v16-webapp-prime.tiktok.com/video/tos/maliva/tos-maliva-ve-0068c799-us/23aadefdc38e411b866ab2655f71e026/?a=1988&ch=0&cr=0&dr=0&lr=tiktok_m&cd=0%7C0%7C1%7C0&cv=1&br=596&bt=298&cs=0&ds=3&ft=_RwJrB0Vq8ZmoA7vXc_vjwTeKAhLrus&mime_type=video_mp4&qs=0&rc=Ozs8NjM3NGg3ODY3OmZoOkBpamZ4amU6ZnY5ajMzZzczNEAzNS5iNjQ2Xl4xMF5eMWMtYSNzZ3NvcjRvM2RgLS1kMS9zcw%3D%3D&btag=80000&expire=1679941687&l=202303271227516551F111968A2D1364A0&ply_type=2&policy=2&signature=c61a8c1ae1560f6a5c4e44ccec39173b&tk=tt_chain_token