ajzat e Përputhen janë konfrontuar fizikisht me njëra-tjetrën.

Gisela, u fut në mes të takimit 5-minutësh të Artjonit, me konkurrenten e re nga Kosova, Brikenës.

Gisela, nuk e priti aspak mirë këtë takim e që në fillim tha se do ishte kot e se nuk do t’i linte të qetë.

“Nuk do t’i le. Tregoje shkathtësinë, se vetëm me mua nuk e ke tregu. Kam për t’ju shkatërru jetën, do j’ua nxjerr nga hundët ato që më keni bërë”, tha Grisela e cila është shumë e revoltuar.

Situata u agravua edhe më shumë gjatë takimit.

Grisela u ul mes çiftit, e u duk se nuk i pëlqyen aspak veprimet e Brikenës.

Këtë e fundit e shtyu dhe i tha: “Këto okej, kujdes me mua. Kujdes me mua, se t’i thej gishtat”.