Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj ka prezantuar përbërjen e listës së Këshillave Bashkiak për Tiranën.

“Nuk presim menatën për pazare, kemi qenë të përgatitur. Ne duam të vazhdojmë bashkëpunimin me qeverinë. Nuk e duam këshillat për të rrëzuar qeverinë, kjo është gafa më e rëndë, prandaj ne kemi një listë që mishëron bashkëpunimin si kurrë më parë me qeverinë. Një pjesë e zv.ministra do i kemi në këshill bashkiak dhe ky raport do të mishërohet me praninë e shumë zv, ministrave të re, Rovena Kuko, Besart Kadia. Një skuadër juristësh do jenë në Këshillin Bashkiak, do kemi edhe përfaqësues të biznesit që vijnë nga sipërmarrja. Do kemi për herë të parë përfaqësues të Komunitetit Rom, egjiptjan, për të treguar që nuk është një qytet racist, që nuk i ndan në të ardhur dhe në vendali. Kemi listën me moshën më të re, është nën 35 vjeç”, tha Veliaj.

LISTA E KANDIDATEVE:

Romina Kuko
Aldrin Dalipi
Megi Fino
Eridian Salianji
Etleva Bajrami
Endri Fuga
Ledia Tota
Plarent Ndreca
Sonila Qato
Luan Bregasi
Arta Dollani
Genc Hyska
Joleza Koka
Julian Hodaj
Reme Lala
Redi Jupi
Blerina Doracaj
Gaz Paja
Silda Anagnosti
Endri Hoxha
Adelina Greca
Hantin Bonati
Vjollca Braho
Glinxhet Madhi
Katerina Marku
Aldo Merkoçi
Albina Nanaj
Enio Civici
Xhilda Kito
Bes Kadia
Maura Linadi
Agim Kraja
Grejsi Bixhi
Halit Valteri
Kamela Banushi
Rezart Isufi
Xheni Hatllari
Alfred Muharremi
Sara Shameti
Sead Kazanxhiu
Bora Minga
Roy Bashaj
Gresa Hoxha
Tedi Deraj
Elektra Kadriaj
Tahir Batalli
Rea Kalo
Kejdi Jazenxhiu
Sindi Tona
Endrrit Fetahu
Anxhela Bakiasi
Hermes Kafenxhiu
Fatbardha Sadikaj
Savio Dosti
Erisa Veliu
Samuel Nazeri
Romina Zaimi
Albi Deliaj
Helena Kace
Qazim Fucija
Kamelisa Selami
Emanuel Dosti
Olsa Ulqinaku
Aldo Aga
Arsiva Qefalia
Irla Pirra