Disa shenja të Horoskopit do të kenë shumë zhvillime në lidhjet e tyre të dashurisë pak para se të përfundojë marsi dhe të fillojë prilli. Veçanërisht beqarët do kenë papritmas shumë sukses në dashuri, ndërsa personat e përkushtuar do shohin se marrëdhëniet e tyre përmirësohen dhe në shumë raste bëhen zyrtare dhe madje do të hedhin hapin tjetër.

Për më tepër, takimi i Venusit me Uranin në Demi është ideal për romancat e shpejta që vijnë dhe për një lulëzim të përgjithshëm të sektorit të dashurisë. Veçanërisht, dy janë ata që do të shohin zhvillimet më pozitive në lidhje me marrëdhëniet e tyre të dashurisë.

Lexoni nëse i përkisni njërës prej këtyre dy shenjave që do të kenë fat në dashuri në javën e fundit të marsit:

AKREPI

Ata i përkasin kësaj shenje do kenë shumë zhvillime në fushën e tyre të dashurisë dhe në veçanti të lindurit në periudhën e parë do të kenë shumë suksese. Në mënyrë të veçantë, ata do të fillojnë të tërheqin të gjithë vëmendjen papritmas, ndërsa në të njëjtën kohë nëse e kanë vënë syrin te një person, ka shumë mundësi që ta pushtojnë përfundimisht.

PESHQIT

Edhe Peshqit janë shenja që do të mund t’i përmirësojnë në maksimum lidhjet e tyre të dashurisë dhe veçanërisht të gjithë ata që janë në dekadën e parë. Do e kalojnë veten dhe do afrohen akoma më shumë me partnerin dhe momentet e nxehta të dashurisë mes tyre do jenë të shumta. Në të njëjtën kohë, të palidhurit do të bëjnë një njohje të re dhe shumë interesante, e cila do t’i çojë në rrugë plot erotizëm dhe pasion.