Arbana publikon si kurrë më parë tre fëmijët e saj.

Arbana Osmani, jo shpesh herë vendos që ti publikoj fëmijët në rrjete sociale.

E sidomos kur ata janë ende të vegjël.

Por së fundmi ajo postoi tre fëmijët e saj, por jo edhe fytyrat e tyre.

Nën postim ajo shkruan se është falënderuese për fëmijët.

Kujtojmë që Arbana, ka tre fëmijë Jonin, Diellin dhe Zoin.