Këtë sezon, te Barcelona, Ferran Torres deri më tani ka luajtur 39 herë. 7 gola, nga të cilët 4 në kampionat dhe 3 në Champions dhe 2 asiste. Megjithatë, përdorimi i tij nga trajneri Ksavi nuk shkon më shumë se një mesatare prej 43 minutash për ndeshje.

Sipas kontratës deri më 30 qershor 2027, lojtari do të vlerësohej nga 25 deri në 30 milionë euro.

Thuhet se Milani është i interesuar të nënshkruajë me të gjatë verës dhe, në një inspektim më të afërt, të paktën nga pikëpamja teknike, operacioni do të kishte kuptim.