Luizi dhe Kiara kalojnë pjesën më të madhe të ditës në “Big Brother VIP” pranë njëri-tjetrit. Dyshja nuk i kursejnë momentet e ëmbla para kamerave, por as ato intime.

Së fundmi Kiara dhe Luizi ishin shtrirë në krevat, teksa Luizi i ka thënë partneres: T’i haj këto unë ty (referuar të pasmeve)

Kiara: Po haj o Luiz po çfarë do të kesh pastaj!

Në këtë moment Luizi e ka kafshuar në të pasme, ndërsa Kiara më pas ankohet. “Vetë më the t’i haja”, i tha Luizi.

Kiara: Jojo, nuk dua të m’i hash më.