Elvana Gjata ka uruar live Erion Veliajn për fitoren në zgjedhjet e 14 majit gjatë ceremonisë së dasmës së Luizit dhe Kiarës.
Kryebashkiaku Erion Veliaj kurorëzoi martesën e Luizit dhe Kiarës në një ceremoni që u zhvillua live në tarracën e Bashkisë së Tiranës.
Kiara pranoi të jetë bashkëshortja e Luizit dhe që të marrë mbiemrin e tij Ejlli.