Shkëmbim zjarri në kufirin Shqipëri-Kosovë, mes një grupi trafikantësh të qenieve njerëzore dhe policisë

Nga shkëmbimi i zjarrit nuk ka të lënduar.

Ndërkohë, janë arrestuar 6 shtetas siriane të cilët dyshohen se merreshin me trafik qeniesh njerëzor, ndërkohë që një person ka arritur që të arratiset. Mes të tjerash raportohet se sirianet kanë qenë të pajisur me pistoleta, ndërsa raportohet se policia ka qëlluar me armë në ajër.

Pritet që të tjera detaje të dalin në dritë.