Gjatë mandatit tonë 4-vjeçar kemi dhënë impakte të forta zhvillimi. Kështu u shpreh kandidati i Partisë Socialiste për Bashkinë Lezhë Pjerin Ndreut, gjatë një takimi elektoral me banoret e fshatit Tresh të Njësisë Administrative të Zejmenit në Lezhë.

Transformimi i Treshit dhe gjithë Lezhës bëhet duke vazhduar bashkë dhe jo me ata që kanë marrë vota përgjatë 30-viteve dhe nuk kanë bërë asgjë, u shpreh Ndreu.