Çfarë duam të shmangim sot? Konfliktin e brendshëm!
Çfarë nuk do të mund të shmangim sot? Konfliktin e brendshëm!
Kjo është ajo që ju merrni kur Hëna në shesh me Mërkurin na vë të gjithëve në një gjendje tensioni. Për disa, më shumë se të tjerët…

Shigjetari

Komunikimi i duhur është pjesë e asaj që bëni nga natyra dhe gjithmonë keni besuar se liria e fjalës është aty ku është. Ju kurrë nuk do t’i shtypni mendimet tuaja, kështu që si Shigjetar, ju gjithashtu turbulloni. Turbullimi ju bën të dukeni si të pakujdesshëm ose shtytës. Gjatë kalimit të hënës në katrorin e Mërkurit më 9 qershor 2023, ju do të mbani gjuhën sepse e kuptoni se temperatura e bisedës është shumë e nxehtë për ju që thjesht të futeni.Ka disa njerëz të këqij atje dhe ata nuk do ta kenë aq të freskët “ndershmërinë” tuaj turbulluese.

Ju e kuptoni se nëse vërtet dilni me mendimin tuaj, do të copëtoni një turmë që kërkon gjak, si të thuash.
Konflikti juaj i brendshëm shfaqet si ndjenja e zhgënjimit të thellë për mënyrën se si ka dalë bota, sipas këndvështrimit tuaj për ‘çfarë është e drejtë dhe çfarë është e gabuar’.