Kristi ka bërë deklarata të forta për Keisin duke u shprehur se s’do kthehen më bashkë dhe e ka mbyllur atë kapitull. Madje ai është shprehur se ata as nuk komunikojnë me njëri-tjetrin.

Mirëpo mbrëmjen e djeshme dyshja kanë qenë bashk.Shkak u bë një event që i detyroi të qëndrojnë në të njëjtin ambient.

Thanë që as nuk flasin, Kristi dhe Keisi kapen mat bashkë

Aty, Ronaldo Sharka ka mundur t’i filmojnë teksa qëndrojnë shumë pranë njëri-tjetrit, edhe pse dallohet distanca mes tyre.

Thanë që as nuk flasin, Kristi dhe Keisi kapen mat bashkë