Kuksianët e kanë pritur shumë pozitivisht fitoren e PS në Kukës.

Në video duket momenti ku kuksianët të lumtur kanë ngritur në krahë Pandeli Majkon.

Pandeli Majko, drejtues i PS-së për qarkun e Kukësit është shprehur se ky qytet i ka futur në borxh, me fitoren që morën për të udhëhequr bashkinë.

“Kjo është fitore e një djali që fiton në Kukës dhe që do tu shërbejë të gjithëve pa asnjë dallim partiak. I kemi një borxh të madh Kukësit. Ky borxh nuk shpërblehet me fjalë, por me vepra”, u shpreh Majko.