Botuesi i gazetës TemA, Mero Baze ka ironizuar rezultatin e koalicionit “Bashkë Fitojmë” në Kukës, ku nga numërimi i më shumë se gjysmës së kutive, koalicioni opozitar ka marrë sa gjysma e kandidatit të Partisë Socialiste.

Baze thotë me ironi se ky rezultat do ishte dhe më i keq, po të mos ishte “ndihma e madhe” që i ka dhënë Berishës bashkimi me grupin e Gazmend Bardhit dhe mos kandidimi i Bashës në Kukës.

“Bashkë (nuk) fitojnë” dot … as karrigen e Safetit.

Merre me mend sa keq do ishte, sikur të mos qe bashkuar dhe Gaz Bardhi me Doktorin.

Pale sikur të kishte kandiduar dhe Luli.

Duket që nuk u ka bërë punë bashkimi. Provoni të ndaheni nga Berisha se mund t’iu bëjë më shumë punë”, shkruan ai.