Atentati i një dite më parë në Rrëshen, ku viktimë mbeti Martin Bardhi dhe u plagosën tre të tjerë vijon të mbetet pa autor.

Janë shoqëruar në komisariatin e Lezhës persona nga fisi Reçi, mes tyre sipas burimeve është shoqëruar edhe Saimir Reçi i cili pati dhe konfliktin në mars të këtij viti po ashtu dhe i ati i Saimir Reçit.