Kur gjërat në jetë janë të qeta, atëherë të gjithë jemi të kënaqur, të relaksuar dhe të ëmbël. Por ka edhe momente kur gjithçka shkon paksa keq.

Në të mirën pothuajse të gjithë kemi të njëjtat reagime, por në të keqen jemi shumë të ndryshëm. Disa prej nesh janë guru të qetësisë, të tjerë mbyten në një lugë ujë dhe të tjerë priren të irritohen, të reagojnë dhe të sulmojnë njerëzit e duhur ose të gabuar. Lexoni për të zbuluar se cilët janë këto tre shenja.

Luani

Përshëndetje mbretëresha e dramës! I pari në listë, mbreti i ekzagjerimit dhe dramës. Ai mund të shpërthejë për diçka të vogël ose të madhe, në varësi të asaj që e nxit personalisht, por e vetmja gjë që është e sigurt është se shpërthimi i tij do të vërehet nga të gjithë, duan apo nuk duan. Kujdes!

Bricjapi

Ai kurrë nuk gabon! Duhet ta mësosh mirë këtë, sepse në momentin që i thua se nuk ka bërë diçka siç duhet, i mbaron durimi. Ata janë të rezervuar, të qetë dhe seriozë, por në momentin që e kuptojnë se sa kishin gabuar ose dikush u tha se e kishin gabim dhe nuk është e vërtetë, atëherë gjeni një vrimë për t’u fshehur brenda një grop prej 5 km.

Ujori

Gjëja me Ujorët është e çuditshme. Ata duan që të gjithë të respektojnë mendimet e të gjithëve dhe të ketë drejtësi sociale, por sapo dikush nuk pajtohet me ta, ka një shpërthim. Jo, ne nuk po flasim për një shpërthim të Ujorit ju e dini, ne po flasim për një shpërthim bërthamor të një personi që mendoni se nuk e keni takuar kurrë. Një tjetër njeri!