Ylli Dervishi dhe Shqipe Hysenaj kanë pasur përplasje të vazhdueshme në Big Brother VIP Kosova 2.

Banorët e këtij formati janë shumë të përfshirë, gjersa shpesh nuk pajtohen me mendimet e njëri-tjetrit.

Së fundmi derisa po qëndronin në oborr me të tjerët, Buci i tha Shqipes se leh sikurse qeni i Morena Tarakut.

“Kjo leh si ai qeni i Morena Tarakut”, u shpreh ai.

Kjo duket të jetë për atë se ish-konkurrentja e “Përputhen” flet shumë dhe për atë i bëri krahasimin e çuditshëm.

Ylli tashmë njihet si konkurrenti që i ngacmon dhe provokon të gjithë brenda.