Këngëtarit, aktorit dhe ish-banorit të Big Brother VIP i kanë mbyllur sërish faqen e tij në rrjetin social Instagram.

Ai ka kallëzuar rastin në sektorin e krimit kibernetik.

Luiz Ejlli: Jam te drejtoria e policisë për të bërë kallëzimin, sepse është një rast që po përsëritet dhe dikush e bën për inat.