OSHEE njofton abonentët në Tiranë se në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 4 Dhjetor do të kryhen punime në disa fidera në NST Qendër, NSR Vorë dhe NST Valias.

Për këtë arsye, bëhet me dije se pa energji elektrike do të mbeten këto zona në Tiranë në këto fasha orare:

09:00-13:00 – Pjesërisht: Bulevardi “Zogu I”, rruga “Luigj Gurakuqi”, zona pranë sheshit “Avni Rustemi”, rruga “Fadil Rada”, rruga “Beqir Luga”, rruga “Tefta Tashko”

10:00-12:00 – Pjesërisht: “Rruga e Elbasanit”, Gjokaj, Vorë, Valias

12:00-14:00 – Pjesërisht: “Rruga e Elbasanit”.