Ylli i muzikës, i cili fitoi një miliardë dollarë këtë vit, fitoi garën për personin e vitit në konkurrencë me Vladimir Putin, Barbie dhe Sam Altman.

Fanflation, Swiftonomy ose Taylornomy janë vetëm disa nga termat e përdorur për të analizuar efektin që ka pasur turneu i këngëtares pop Taylor Swift në ekonominë amerikane.