Gjatë natës temperaturat në vendin tonë kanë kapur vlera nën zero dhe mbeten të ulëta edhe pse dielli shkëlqen.

Në Vlorë sot ekipi ynë i xhirimit gjeti një të moshuar që madje lahej në det.
70 vjeçares nuk i pëlqen të mburret për aventurën në ditë të ftohta, por thotë jashtë kamerave se ndihet shumë mirë me shëndet dhe deti e rinon.