Kursi i këmbimit ka hyre në momentin kur efekti turistik është më i fortë se kurrë, për shkak të numrit te larte te turisteve qe vizitojnë vendin tonë.

》Në tregun e këmbimit valutor, ditën e sotme (4 mars), Dollari është forcuar pasi sot blihet me 95.5 lekë dhe shitet 96.3 lekë.

》Euro sot blihet me 103.6 lekë në shitje, në blerje me 104.2 lekë.

》Paundi britanik sot blihet me 120.7 lekë, dhe shitet me 121.7 lekë.