Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik “Koço Gliozheni”, është pajisur me aparatura të reja bashkëkohore. Në një postim në rrjetet sociale Rama bën me dije se falë investimit të qeverisë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik “Koço Gliozheni”, është pajisur me infrastrukturë të re në ambiente, duke rritur akoma më shumë cilësinë e shërbimeve për nënat dhe të porsalindurit.

“Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik “Koço Gliozheni”, falë investimit të qeverisë është pajisur me aparatura të reja bashkëkohore, por dhe me infrastrukturë të re në ambiente, duke rritur akoma më shumë cilësinë e shërbimeve për nënat dhe të porsalindurit”,-tha ai.