Ditën e sotme një debat ka ndodhur mes Romeos, Heidit dhe Liamit të cilët prej disa kohësh kanë keqkuptime me njëri-tjetrin, ku dhe Liami është konsideruar për ta si ‘maniak’.

Romeo i shprehet sot se kjo është e vetmja gjë për të cilën do mbahet mend, ndërsa Heidi ka vazhduar duke e quajtur ‘striptist’.

Romeo: E di për ca do mbahesh mend për fjalën maniak