Produksioni surprizoi banorët e ‘BBV3’ me një klip të xhiruar në dhomën e ‘Torturës së Bardhë’ mbrëmjen e djeshme, ku ata u vunë në dijeni se tre banorët e skualifikuar nuk ishin larguar përfundimisht nga gara.

Pak momente më herët, Graciano ka shtypur një pulsant dhe ajo çfarë banorët përfituan ishin disa çaste pamje nga ‘Tortura e Bardhë’.

Të mbledhur të gjithë në Living ja si e kanë pritur banorët klipin e vendosur nga produksioni: