Gjatë diskutimit në emisionin e mëngjesit “Në shtëpinë tonë”, gazetari Andi Vrapi ka pyetur të tjerët nëse e besojnë teorinë e ndarë së fundmi në rrjet, që Egla mund të ketë “crush” me Heidin.

Andi Vrapi: E besoni atë teorinë në rrjet që Egla ka një ‘crush’ me Heidin? Nuk është njollosje dhe po të ketë.

Antoneta: Faktikisht ekziston në rrjet kjo teori. Heidi është interesante askush nuk i bie, e ngacmojnë nga partneri por personalisht asaj nuk I bëjnë asnjë sulm, përveç Liamit.

Andi Vrapi: Nuk mendoj që është aq finoke sa të shtyjë debatet e Romeos me Julit