Nëse pyesni një Dem se si duket një marrëdhënie perfekte, sipas tij dhe nevojave të tij, do të merrni këto përgjigje!

Marrëdhënia perfekte ka nevojë për stabilitet, besim , por mbi të gjitha qetësi.

Ju mund të jeni aq të lezetshëm sa të doni dhe mund të qëndroni të jeni të tillë por në mënyrën tuaj do t’i tregoni se jeni të lidhur me të me litar.

Një marrëdhënie perfekte për të është edhe fillimi i kënaqësisë. Fjala kënaqësi, zëvendësoje me çdo gjë të këndshme: ushqim, pije, gjumë, seks, masazh, përkëdhelje, një film i mirë, shoqëri e mirë, vende të bukura, objekte të bukura që mund të përdoresh p.sh një makinë, një kengë e bukur, nje shëtitje në plazh etj. E kupton thelbin, apo jo? Demi dëshiron të ushqejë shqisat me stimuj të këndshëm!