Moderatori Ledjon Liço dhe dy opinionistët e Big Brother VIP, Arbër Hajdari dhe Ori Nebijaj janë duke darkuar me banorët.

Teksa Egla i ‘kritikoi’ se pse nuk ka hyrë një burrë ‘për së mbari’ në këtë edicion, Ledjoni e pyeti aktoren për të dashurin, por ajo tha se nuk do e merrni vesh kurrë.

Egla: Si nuk futët në këtë edicion një burrë për së mbari

Ledjoni: Po kush ishte ky i dashuri yt, a e kishe një dashur jashtë

Egla: Po ti i ha të gjitha ato që dëgjon Brenda, të bëfshin mirë

Ledjoni: Paske gënjyer domethënë

Egla: Nuk do e merrni dot vesh kurrë të vërtetën. Si nuk na futët një burrë