Vijojnë debatet mes Jetmirit dhe Romeos brenda shtëpisë.

Dy banorët kanë debatuar sërish, teksa nuk i kanë kursyer as ironitë. Jetmiri i është afruar Romeos në fytyrë dhe i ka kërkuar që ta puthë.

Më pas ai i është kthyer duke i thënë: Ndërrove mendje? Kalove të çunat tani?