Meri Gjini ka treguar se çfarë e pret çdo shenjë të Horoskopit për ditët e mbetura të javës, teksa ishte e ftuar në emisionin “7pa5” në Vizion Plus.

Ajo ka paralajmëruar në veçanti një shenjë, e cila duhet të bëjë kujdes me shëndetin.

“Peshoret do të duhet të kenë mundësi që të ç’lodhen, të merren pak me veten. Duket sikur ky Saturn dhe Mars bën të mundur që të vazhdojnë vështirësitë me fizikun e vet”,