Dashi

Fëmija i madh i zodiakut nuk mund të presë, por mbi të gjitha nuk dëshiron më shumë se gjysmën e asaj që ka kërkuar (nga jeta apo Universi), por GJITHÇKA.

Shigjetari

Nuk e ka shpejtësinë e Dashit, por Shigjetari luan për të hedhur në erë bankën, jo vetëm për të hyrë në lojë. Është i pangopur.

Binjakët

Binjakët nuk kënaqen me pak. Ata kërkojnë shumë në jetën e tyre dhe duan të arrijnë shpejt më të mirën e mundshme, domethënë të mbledhin fitimet e tyre (domethënë çdo qëllim).

Bricjapi

Bricjapi i dëshiron të gjitha dhe është i gatshëm të punojë fort. Një Bricjap, pret me strategji të ketë dhe fitojë gjërat që do.