Gjatë publicitetit, një përballje ndodhi mes dy vajzave Heidit dhe Erjolës.

Gjithçka nisi pas etiketimit që Egla i është referuar Erjolës, si sekretare e Julit, e pasuar më pas nga Heidi. Kjo ka bërë që Erjola të ngre tonet, ndërkohë që Heidi pretendon se është kërcënuar prej banores.

Pjesë nga biseda:

Erjola: Unë përballem me një realitet të ashpër jashtë dhe jam e vetme. Sot ne mes të spektaklit mu vunë grada dhe unë i thash je asistente.

Heidi: Jo më kërcënove me gishta në fytyrë. Rri larg dhe qetësohu

Erjola: Asistente, mos të të vij keq që do e vuash në fytyrë. Disa herë e kam thënë edhe në dhomë të rRrëfimit që më prekin në moral dhe karakter. Unë e di se si ja dal jashtë dhe këtu brenda dhe nuk kam ardhur për të qenë sekretarja e askujt.