25 maj do të jetë finalja e madhe e edicionit të tretë të Big Brother VIP.

Teksa shënohen 100 ditë që nga nisja e spektaklit më të ndjekur në Shqipëri, sy sezon ka qenë i paparashikueshëm, me shumë surpriza, debate dhe thyerje rekordesh.

Deri në finalen e madhe ju mund të votoni për çdo televotim nga Shqipëria me SMS 56666, Kosova 55099, Maqedonia e Veriut 144332, Zvicër 4636, Greqi 54534, Francë 71717 dhe nga Gjermania 82555. Po ashtu, ju mund të votoni online ose nga ‘My Vodafone A

Në “Big Love”, keni mundësi që t’i dërgoni dhurata dhe mesazhe banorëve të preferuar. Mjafton të klikoni në biglove.top-channel.tv dhe aty mund të zgjidhni dhuratën tuaj dhe gjithashtu mesazhin që do t’i dërgoni banorit tuaj të preferuar.

Ky edicion i tretë flet për një sukses të padiskutueshëm teksa jemi ende larg finales, çka krijon premisën se fundi i këtij show televiziv do të shënojë rekorde të paarritshme në historinë televizive të mediave shqiptare.