Spektakli i sotëm i Big Brother ka nisur krejtësisht ndryshe!

Banorët kanë “lënë shtëpinë” dhe kanë mbërritur të gjithë në studio, për të interpretuar këngën e tyre, në kuadër të 100 ditëve brenda në shtëpi.

Në një atmosferë elektrizuese ata kanë dhënë spektakël me interpretimin e këngës duke marrë duartrokitje të forta nga studio. Më pas janë rikthyer sërish në shtëpi.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=kkOlV2g0JRE&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Ftop-channel.tv%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title